NBR/NRL

NRLs LANDSMØTE OG 70-ÅRSJUBILEUM

Tor 8. Jun 12.00 - 18.00

Scandic Lerkendal Hotell (Kart)

Åpent arrangement

70-årsjubileumet innledes torsdag kl. 12.00 med seminaret «Heltene ved flokken». Fredag kl. 09.00 starter så det to dager lange landsmøtet som avsluttes med jubileumsmiddag og dans lørdag kl. 20.00.

«Heltene ved flokken»
I anledning NRLs 70-årsjubileum, og som en oppvarming (ja, for hverdagshelter trenger også oppvarming), ønsker vi velkommen til en heidundrende motivasjons- og seminardag på selveste Lerkendal!

Med oss har vi fotballhelten og lagspilleren Gøran Sørloth; omtalt som «verdens beste møtende spiss». Rune Fjellheim, direktør for Sametingets administrasjonen og dagens ekspertkommentator i organisasjonsutvikling. I tillegg har vi fått med oss fantastiske Trine Lise Olsen; komikeren, skuespilleren og konferansieren fra Indre Billefjord i Finnmark. Med sine medmenneskelige taklinger skal hun få oss til å løsne litt på smilebåndet. Disse tre skal spille oss gode, og sørge for å varme oss opp til det store landsmøtet de påfølgende dagene. Hva har så disse til felles med hverdagsheltene i reindrifta? Jo, det får du vite om du tar turen til Lerkendal!

Landsmøtet fredag 9. - lørdag 10.februar, jubileumsmiddag lørdag kl. 2000.
For mer info, påmelding og program se NBR/NRL hjemmeside.